HomeActiviteitenFortuna Voetbal Puur

Fortuna Voetbal Puur

Fortuna Voetbal Puur Pakket

Fortuna Voetbal Puur seizoen 2014-2015

Dit seizoen is het pakket enigszins anders van opzet dan andere jaren. Het (gesponsorde) pakket is dan ook goedkoper dan andere jaren. Er zijn slechts voor drie thuiswedstrijden 50 toegangskaarten per wedstrijd en het penalty-schieten in de rust is alleen nog voor kinderen van de leden van de supportersclub. Er is ook een speciale Ladies Night (met mogelijk medewerking bondscoach vrouwen Roger Reijners, ex Fortuna Sittard). Ik heb vooraf een keuze moeten maken voor de thuiswedstrijden. Dit zijn geworden:

1. Vrijdag 6 februari            Fortuna Sittard – NEC                    20.00 uur             C- en D-spelers (50)
  2. Vrijdag 6 maart             Fortuna Sittard – MVV                     20.00 uur             E-spelers plus bestuur en jeugdcommissie
  3. Zaterdag 21 maart         Fortuna Sittard – VVV                     19.45 uur             MB1, MB2 en  D3M/MD
  4. Vrijdag 24 april              Fortuna Sittard – Jong PSV              20.00 uur             F- en MP-spelers (50)

De 50 kaarten is inclusief de trainers/leiders en chauffeurs.

In maart komt er ook nog een trainingsclinic met medewerking van de selectiespelers van Fortuna, terwijl er voor de E1 en F1 nog in mei het stadion-toernooi is (kleine velden). Twee weken voor de betreffende datum zullen de trainers/leiders een herinnering krijgen.

Voor meer informatie en vragen:

Jeugdcoördinator DoenradePuth

Jan Kerkhof