HomeActiviteitenMededeling

Seizoen afsluiting vrijdag 5 juni

Beste leden, supporters, sympathisanten,

Het voetbalseizoen 2014-2015 komt weer aan zijn einde.

We willen samen met jullie terugkijken op het afgelopen voetbaljaar tijdens onze jaarlijkse afsluiting op ons sportcomplex.
Dit zal weer samen gaan met de jaarlijkse barbeque en met dit jaar een "Koe-schijt-wedstrijd" met veel leuke prijzen onder aanvoering van koe Sophie!!

Deze feestavond wordt gehouden op vrijdag 05 juni vanaf 19:00 uur. De kosten voor deelname aan de barbeque
zijn € 12,50 voor volwassenen en € 5,- voor kinderen tot twaalf jaar.

Ook dit jaar staat de afsluituiting in het teken van een thema: *Blue and White Party*!
Het zou natuurlijk heel leuk zijn als je in deze stijl komt.

Wil je meegenieten van de barbeque, geef je dan op vóór 28 mei en neem zoveel mogelijk vrienden mee!!!

Opgeven kan door middel van een reactie op deze e-mail, of bij Bart Coenjaerts Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Jorden Dassen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Betalen kan op de dag zelf.  Mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen aan de barbeque nadat je je ineerste instantie reeds aangemeld hebt,
geef je afmelding aub wel tijdig door! Niet tijdig afmelden = toch betalen.

Hopende op een geweldige opkomst,

Met vriendelijke groet,

Activiteitencommissie RKVV Doenrade

Minivoetbaltoernooi RKVV Doenrade

Beste sporters,

Ook dit jaar organiseert RKVV Doenrade weer het jaarlijkse 5 tegen 5 minivoetbaltoernooi (MVT). Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden op zondag 2 juni.

U ontvangt van ons vervolgens een bevestiging van deelname en verdere toernooi-informatie.

De inschrijfkosten bedragen € 20,00 per team. Deze kunt u contant betalen op zondag 2 juni of via de bank overmaken op rekeningnummer 11.17.11.940 t.n.v. comité voetbaltoernooi RKVV Doenrade. Bij de betaling a.u.b. de naam van uw team vermelden.

Ook dit jaar hopen wij weer van harte op uw deelname. Graag verwelkomen we u 2 juni op de voetbalvelden van RKVV Doenrade.

Met vriendelijke groet,

Organisatie Minivoetbaltoernooi RKVV Doenrade

Eerst wandelen en dan borrelen!

Beste sportvrienden,

Op zondag 6 januari 2013 is weer de jaarlijkse winterwandeling, de wandeling zal een 6 a7 km lang zijn. Er zal worden vertrokken tussen 10:00 uur en 11:00 uur vanuit de kantine te Doenrade. Tijdens de tocht zal er worden gezorgd voor een kleine versnapering en bij terugkomst zal er soep klaar staan.

Deelnemers dienen zich op 6 januari voor 10:45 uur te hebben ingeschreven. Inschrijfgeld € 2.50 p.p. (incl. consumptie, drankje tijdens wandelen en soep)

Aansluitend zal de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie worden gehouden.

Hopende dat we jullie op 6 januari mogen verwelkomen!!!

Groeten namens de activiteitencommissie,

Jorden, Ivo en Niek

De derde prins van Doonder!

Vrijdag 7 december was het eindelijk zover. Na een stuk of tien aankondigingen, kon het feest beginnen. Rond 21.11 uur werd formeel afscheid genomen van Prins Niek I. Niek gaf met volle teugen te hebben genoten van zijn carnavalsaktiviteiten:

-          uiteraard ‘ut Oet roape’;

-          de receptie bie Bennelly (van prins Roy)

-          en zeer zeker de beste optocht van de zoaterdig: de groote optocht van Doonder!

Daarna begon het wachten en gissen. Wie zou de opvolger worden? En, zou hij met dit slechte weer wel oeze kantine weten te vinden?  Gelukkig hadden onze twee organisatoren aan alles gedacht. Mocht de nieuwe prins koud watervrees hebben gekregen, het contract met prins Niek was opengebroken, hij zou er dan nog wel een jaartje aan vast plakken,,,

Rond de klok van half elf was het dan zover. ‘Die zwei’ kwamen in volledige duisternis met de 4 kandidaten binnen… Wie was weg uit de kantine? Je zag iedereen kijken, wie er werd gemist…

Als eerste werden de twee gebroeders Kerkhof onthuld; zij waren kandidaat, maar (nog) niet aan de beurt… (zou ut dan de pap van die twee wérè????). Voordat nummer 3 werd ‘ontmaskerd’ werden ‘die zwei’gestoord. Telefoon uit Spanje? Dat kon toch niet? De derde prins van Doonder kwam de kantine binnen, verkleed als Sinterklaas!!!

De onthulling was daarna tóch een verrassing voor de meeste aanwezigen… Het was wel niet helemaal Spanje waar de prins vandaan kwam, maar toch wel helemaal uit Brabant; de derde prins van RKVV Doenrade is:

Prins Ruben I

Uiteraard volgde daarna de officiële proclamatie. En,,, dit gebeurde in het Limburgs! Neet sleg vuur inne Brabo toch?

Nieuwsgierig zijn we natuurlijk naar de orginele tekst van de proclamatie; stond er echt ‘ex’ in de tekst, of was dit snel aangepast? Maakt ook niet uit, iedereen heeft daarna lekker doorgevierd. Naast DJ Onno werd de muziek verzorgd door diverse uitstekende optredens van onze Doonderse artiesten. Wist niet dat we zoveel talent in ons durp hadden.

Dus,

Wie er nu niet was, kom in iedergeval naar de optocht, en natuurlijk eerst naar de receptie van de echte Prins en het jeugdprinsenpaar van Doonder: Ben I, Niels II en Lotte I. Dit is zoals altijd in café Bennelly, op zondag 13 januari.

Activiteiten kalender 2012 - 2013

Datum Activiteit Locatie