Week van de scheidsrechter

Van zaterdag 3 tot en met zondag 11 oktober was het weer de Week van de Scheidsrechter. Dit moment hebben met de samenwerkende jeugdafdelingen van RKDFC en DoenradePuthJabeek (DPJ) aangepakt om de vaste scheidsrechters nog eens extra in het zonnetje te zetten middels een presentje. Dit om ze te bedanken voor het feit dat ze door weer en wind iedere wedstrijd vol enthousiasme aanwezig zijn om het spel in goede banen te leiden.

Week van de scheidsrechter 2     Week van de scheidsrechter 3

Natuurlijk gaat onze dank niet alleen uit naar de vaste scheidsrechters, maar ook naar alle andere leden en vrijwilligers die het mogelijk maken dat de jeugd een leuk seizoen beleeft.

Week van de scheidsrechter 1

Bij de jeugd zijn we voor de D-teams en de E-zeventallen nog op zoek naar een paar extra vrijwilligers die zich als scheidsrechter op zaterdag beschikbaar willen stellen. Voor nadere informatie contact opnemen met Roel Deckers (RKDFC, 06-49952369 ) of Jan Kerkhof (DoenradePuthJabeek, 06-53824607).

K.C.H. Jeurissen

Door Uw steun hebben wij in korte tijd de Keepers Class Harry Jeurissen waardig vorm kunnen geven.

In het bijzijn van Harry presenteren we die vormgeving graag op zondag 19 juli a.s. van 11:00h tot 13:00h in de kantine van RKVV Doenrade, Valderensweg 2c, 6439AG Doenrade.

Om U tevens voor Uw steun te kunnen bedanken, zouden wij het zeer op prijs stellen U en Uw partner dan te mogen begroeten. Als verrassing voor Harry lijkt het ons leuk wanneer iedereen om 11:00h al in de kantine aanwezig is.

Fortuna Voetbal Puur

Ook dit jaar maken we gebruik van het Fortuna Voetbal Puur pakket. Elk team jeugd en senioren kan/zal hier iets van merken. Kijk onder Activiteiten-Fortuna Voetbal Puur voor meer informatie.

Jeugd komende week

Voor de komende week staan er een aantal activiteiten op het programma:

1. Donderdag 10 april
    Oefenwedstrijd van MC1/MD1 tegen Greenshaw High School MC1/MD1 (7 x 7) om 19.00 uur
    terrein Doenrade

2. Vrijdag 11 april
    Met 200-300 personen naar Fortuna - VVV met de Jeugd DoenradePuth als Club van de
    Week. Onze F-jes staan in de rust op het veld.

Programma zaterdag:

Fc Geleen Zuid D2

ST DoenradePuth/Jabeek D2

Succes

Een geslaagde Voetbal sessie!

Zondag 16 maart j.l. heeft  de 1e  clustertraining voor onze meiden-C en jongens D-talenten op het voetbalcomplex van Doenrade plaatsgevonden. Dit was een groot succes !!!

Dit gezamenlijk initiatief van RKDFC, Adveo-Schinnen, VV DoenradePuth/Jabeek en VV Amstenrade heeft als doelstelling een breder ontwikkelings platform te bieden voor onze meest talentvolle spelers(sters).  Dit als extra voetbal activiteit.

Onder aanvoering van een 4-tal KNVB trainers hebben de spelers(sters) een intensieve training gevolgd. Het enthousiasme bij de spelers was groot en voor hen was dit vooral een uitdagende, spannende en zeker leerzame ervaring.

Ook hebben een groot aantal club-trainers deze trainingssessie met enthousiasme gevolgd.

Onder de bezielende leiding van hen zijn alweer nieuwe initiatieven ontplooit en wordt een E-talenten cluster geformeerd en staat voor de jongens-D  al een wedstrijd tegen een Engels jeugdteam gepland.

Wij stellen onze jeugd centraal!

Pagina 1 van 3