Week van de scheidsrechter

Van zaterdag 3 tot en met zondag 11 oktober was het weer de Week van de Scheidsrechter. Dit moment hebben met de samenwerkende jeugdafdelingen van RKDFC en DoenradePuthJabeek (DPJ) aangepakt om de vaste scheidsrechters nog eens extra in het zonnetje te zetten middels een presentje. Dit om ze te bedanken voor het feit dat ze door weer en wind iedere wedstrijd vol enthousiasme aanwezig zijn om het spel in goede banen te leiden.

Week van de scheidsrechter 2     Week van de scheidsrechter 3

Natuurlijk gaat onze dank niet alleen uit naar de vaste scheidsrechters, maar ook naar alle andere leden en vrijwilligers die het mogelijk maken dat de jeugd een leuk seizoen beleeft.

Week van de scheidsrechter 1

Bij de jeugd zijn we voor de D-teams en de E-zeventallen nog op zoek naar een paar extra vrijwilligers die zich als scheidsrechter op zaterdag beschikbaar willen stellen. Voor nadere informatie contact opnemen met Roel Deckers (RKDFC, 06-49952369 ) of Jan Kerkhof (DoenradePuthJabeek, 06-53824607).