Programma blad

Zondag 22 maart was het eindelijk zover... Het eerste officiële programmablaadje van onze club.

Door de aanwezige toeschouwers bij de wedstrijd tegen HBC'09 werd het gretig afgenomen. Ook door enkele aanwezige (potentiële) sponsors werd dit professioneel gedrukte blaadje positief ontvangen. We gaan er in ieder geval de 2 thuiswedstrijden die nog dit seizoen zijn, én het komende seizoen mee door!

Met enkele sponsor-bijdragen zijn de kosten voor de uitgaven inmiddels gedekt. Een hoofdsponsor voor het voorblad is inmiddels ook al gevonden. Maar,,, er is ruimte genoeg over om een mededeling te plaatsen of natuurlijk gewoon je bedrijfslogo. Bij iedere thuiswedstrijd wordt er een oplage van 100 stuks uitgedeeld. Uiteraard drukken we er meer als we meer toeschouwers verwachten (zoals bijvoorbeeld de laatste wedstrijd tegen Schinveld).

Voor een eenmalige vermelding (wie wil je verrassen met een felicitatie in het blaadje?) is er ruimte 'te koop' vanaf 3,50 euro (3 x 2 cm) tot 20,00 euro (maximaal 14 x 6 cm). Dus voor een minimaal bedrag wordt je onder de aandacht gebracht van onze toeschouwers!

Een jaarabonnement kost het 10-voudige van het normaal tarief. Hiervoor worden dus van de eerst volgende thuiswedstrijd op 19 april inclusief het hele seizoen 2015-2016 tenminste 14 uitgaves gemaakt! Ieder programmablaadje wordt uniek; als je wilt kun je je vermelding iedere keer op maat maken in de betreffende week. Bij voldoende 'jaarsponsors' wordt er 2x per seizoen tevens een compleet competitieprogramma huis-aan-huis verspreid in Doonder, voorzien van onze jaar-en hoofdsponsors en dat extra helemaal, voor niks!

Interesse?

Stuur een mail (voor de uitgave van 19 april vóór dinsdag 14 april) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Een voorbeeld van het eerste programmablad staat op deze site (zie mededelingen 22 maart).

Mededelingen sponsorcommissie

dlbkvnsa;lmv;lad