Nacompetitie 1e ronde

Donderdag speelt Doenrade 1 de 2e wedstrijd tegen SPV Vlierden. De eerste wedstrijd werd helaas verloren en het zal moeilijk worden om dit tweeluik nog te winnen, maar wij hebben we nog steeds hoop voor de komende wedstrijd. Wellicht lukt het dan wel om de kansen te benutten en we hopen natuurlijk dat er veel supporters komen kijken om ons aan te moedigen.

De spelersgroep zal donderdag 26-5 om 16:15 vertrekken met een spelersbus, hiervoor zijn nog enkele plaatsen vrij. Als je wil meerijden kan dat tegen een kleine vergoeding, zorg dan dat je uiterlijk om 16:00 bij gasterie Dobbelsteyn in Doenrade bent en meld je bij een van de leiders.

Mannen namens het bestuur alvast veel suc6 en tot donderdag.....

RKDFC, VV Doenrade en VV Jabeek slaan de handen in één

Volledige samenwerking jeugd eerste stap

Na een aantal constructieve en vooral zeer prettige gesprekken op gelijkwaardig niveau hebben de 2 Onderbankense voetbalverenigingen RKDFC en VV Jabeek en de Schinnense voetbalvereniging VV Doenrade besloten om de samenwerking nog verder te intensiveren.

In deze samenwerking waarbij gezelligheid en familiaire sfeer een hoog aanzien hebben, staan plezier, sportiviteit en respect voorop. De onderlinge verbondenheid en betrokkenheid zijn eveneens belangrijke pijlers waar de 3 verenigingen grote waarde aan hechten. Ieder lid of team telt mee en hoort erbij!

Om te kunnen samenwerken is gelijkwaardigheid en hetzelfde ‘DNA’ zeer belangrijk, waarbij elke vereniging even veel inbreng heeft. Dit is het vertrekpunt. Aldus de 3 voorzitters (Heinz Hendrikx, Hay Peters en Maurice Meijer).

De intensivering focust in ‘eerste’ instantie op een volledige samenwerking van de jeugd, vallend onder één jeugdbestuur. Met de samenwerking willen de 3 verenigingen een maatschappelijke doelstelling vervullen in beide gemeenten, zodat de jeugd in en rondom de dorpskernen de toekomst krijgt die zij verdient. Tevens zal de 200 leden tellende jeugdafdeling geheel in het nieuw gestoken worden, waarmee de 3 verenigingen een duidelijk signaal afgeven in de uitstraling naar de toekomst.

Met de nog op te knappen velden van VV Doenrade (incl. nieuwe verlichting) heeft de jeugd de beschikking over 1 trainingsveld, 3 volwaardige grasvelden en 1 kunstgrasveld om onze gezamenlijke jeugdteams goed te faciliteren voor wedstrijden en trainingen.

De samenwerking zal met ingang van volgend seizoen (2016-2017) direct starten.

Heeft u naar aanleiding hiervan vragen of wil u uw kind gratis laten meetrainen om eens de sfeer te proeven meld u zich dan bij een van onderstaande emailadressen.

Voorbereiding Selectie Doenrade 1 + 2

DOENRADE 1

DOENRADE 2

zat 3-8

TRAINING SELECTIE AANVANG 18.00u.

zon 4-8

TRAINING 11.00u - BRUNCH 12.15u.

DOENRADE 1 vv HELLAS 1 14.00u.

din 6-8

DOENRADE 1 PSV35 1 AANVANG 19.30u

vrij 9-8

zon 11-8

EHC/HEUTS 2 - DOENRADE 1 AANVANG 11.30u.

din 13-8

DOENRADE 1 - FSV Geilenkirchen 1 AANVANG 19.30u.

don 15-8

zon 8-9

START COMPETITIE

BEKER DOENRADE 2 - LIMBRICHT 2

DONDERDAG en VRIJDAG trainingen starten om 19.30u.

• Zorg dat je op tijd op het veld staat, zodat wij op niemand moeten wachten.
  • Begin met een rondo, kleine groepen.
  • ABSOLUUT geen ballen op het doel gaan trappen. (voorkom blessures)

Promotiefoto's Online

Een uitgebreide fotoreportage van onze promotie staat online.

Vrijdag training word definitief

Uit de evaluatie die met diverse geledingen van onze vereniging is doorgevoerd, is besloten om van nu af aan definitief met de selectie op vrijdag te gaan trainen. Om de 6 weken wordt er door de activiteiten commissie een  bijzondere avond georganiseerd. Met deze avonden wordt uiteraard pas in het nieuwe seizoen gestart.

Gedurende dit seizoen wordt de donderdag training voor de oudere spelers ook gefaciliteerd.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur en de Technische commissie