Beker programma 1e

Ook dit nieuwe seizoen beginnen we met de beker in een poule van vier:

zaterdag 22 augustus:

18.00 uur  R.K.H.B.S. 1  - Doenrade 1

dinsdag 25 augustus:

18.45 uur  Doenrade 1  -  Heksenberg1

Zaterdag 29 augustus:

18.00 uur  Doenrade 1  -  Langeberg 1

Start training

Over 19 dagen, op dinsdag 4 augustus begint voor de selectiespelers (en zij die menen iets bij te dragen aan 'oes iesjte') de training. Ger gaat er van uit dat iedereen fit de zomer is doorgekomen; dus...

Voor de overige spelers van twee en drie (ja, we gaan de competitie in met drie teams!) is er de eerste training op donderdag 6 augustus.

Zondag 9 augustus is  er de eerste oefenwedstrijd: thuis tegen Haelen 1 (aanvang 12.00 uur).

Hopelijk tot ziens op één van deze dagen!

Schinnen - M.V.V.

Woensdag 20 mei vind er op initiatief van de Alfa-bierbrouwerij een unieke wedstrijd in Oirsbeek plaats. De gezamenlijke voetbalverenigingen uit onze gemeente spelen dan met een select gezelschap van iedere vereniging tegen profclub MVV!

De wedstrijd begint om 19.30 uur op het complex van SV Schinnen:

woensdag 20 mei

Schinnen  -  M.V.V.

aanvang 19.30 uur

In goed overleg met onze trainer zijn van Doonder 1 de volgende 4 spelers geselecteerd:

Keeper Erik Thorissen

Laatste man Roan Frins

Verdedigers Stijn Bloebaum en Jeffrey Jacobs.

De verdediging voor één helft staat hiermee, aan de andere clubs de vraag om voor middenveld en aanvallers te zorgen {#emotions_dlg.wink}.

Programmaboekje 22 maart 2015

Doenrade - Adveo comb.

Zondag 11 jan. speelt Doenrade zijn eerste oefenwedstrijd in 2015.

De tegenstander is Adveo (combinatie 1 en 2)

Aanvang 12.00u.

Plaats van bestemming wegens de slechte weersomstandigheden is op het kunstgras van RKDFC in Merkelbeek.

Pagina 1 van 3