HomeVoetbalopleiding

Voetbalopleiding

RKVV Doenrade wil zijn spelers graag goede trainingen en faciliteiten bieden en kansen geven om uit te groeien tot goede voetballers. Wij realiseren ons dat we niet allemaal evenveel talent hebben. Onze de doelstelling is om elke individuele speler te stimuleren en te ontwikkelen door ze een optimaal en uitgebalanceerde voetbalopleiding te bieden. Daarom hebben wij afspraken gemaakt met de Ajax Online Academy dat wij onze (jeugd)spelers volgens de Ajax methode en leerlijn trainen.

De jeugdtrainers van Doenrade worden regelmatig begeleid door de Ajax-trainers.

Voor trainers

De AOA biedt een compleet en methodisch opgebouwd voetbal trainingsprogramma en het ondersteunt trainers en verenigingen bij het geven van voetbaltrainingen.

Met de Trainers Tool van de Ajax Online Academy heb je als trainer makkelijk en eenvoudig toegang tot de oefenstof zoals die bij Ajax wordt gebruikt. De oefenstofdatabase bevat meer dan 600 oefeningen, gerangschikt per leeftijdscategorie. Met deze oefenstof kun je je eigen trainingen samenstellen en in een eigen database opslaan. Wil je meer weten? Ga dan direct voor de Ajax Online Academy voor trainers.

Voor spelers

Leer nu de "pirouetteactie" van Jan Vertonghen, de "schijntrap" van Ismaïl Aissati en nog veel meer! In dit gedeelte kan je de trucs en bewegingen leren die jouw helden van Ajax 1 tijdens wedstrijden hebben uitgevoerd.

De passeerbewegingen worden via een stappenplan aangeleerd, zodat ook JIJ de bewegingen onder de knie kan krijgen. Wil je meer weten? Ga dan direct voor de Ajax Online Academy voor spelers.